Polis çocukları sünnet oldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak yapılan sünnet organizasyonunda 70 çocuk sünnet ettirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürü Çapkın'ın eşi Nurten Çapkın ile Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda çocuklar, aileleriyle önce sünnet kınasına, ardından da sünnet merkezine gitti.

Emniyet mensuplarından Sosyal Hizmetler Fonu'na üye olan personelin çocukları sünnet töreninde bir araya geldi. Geleneksel olarak yapılan sünnet organizasyonunun bu yıl 15.'si yapıldı. Aileleriyle Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü'ne gelen minikler için iki turistik araç kiralandı. Büyüklerini ziyarete gelen miniklerin heyecanlı tavırları dikkatlerden kaçmadı. Emniyet Müdürlüğü önünde kameralara poz veren minikler, sünnet karşılığında büyüklerinden bisiklet sözü aldıklarını söyledi.

Emniyet ziyaretinin ardından miniklerin adresi Polis Kongre ve Eğitim Merkezi (POKEM) oldu. İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın'ın eşi Nurten Çapkın ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Bekir Uyan'ın da katıldığı sünnet kınasında ailelerle yaklaşık 500 kişiye yemek verildi. Nurten Çapkın, minik misafirlerine forma hediye etti. Çocukların kıyafetleri ve spor ayakkabıları Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü fonu tarafından karşılandı.

Gaziosmanpaşa'da bir polisin şehit edilmesi nedeniyle bu yıl müzikli eğlence programı düzenlenmedi. POKEM'deki kınanın ardından minikler, sünnet sarayının yolunu tuttu.

,

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber